Як вибрати сотейники: огляд матеріалів, форми, розміру, покриття (рейтинг найкращих моделей)

Як вибрати сотейники: 10 правил вдалої покупки. Поради щодо вибору матеріалу покриття та форми сотейника (фото + інструкція)

Такий різновид посуду як сотейник одночасно схожий і на великий ковшик, і на велику сковорідку і на вузьку каструлю. Основним призначенням даного різновиду посуду є приготування різноманітних страв як у духовці, так і на конфорці.

Головною відмінною особливістю даного різновиду посуду є його універсальність. Завдяки цьому сотейник можна використовувати для приготування таких страв:

  1. Вареники.
  2. Джем.
  3. Локшина.
  4. Тефтелі.
  5. Голубці.
  6. Різні страви з риби.
  7. Овочеві страви.
  8. Страви з тушкованого м’яса.

Зі змісту запропонованої вашій увазі статті ви зможете дізнатися про те, як потрібно правильно вибирати сотейник виходячи з антипригарного покриття, типу ручок, діаметра дна, висоти бортиків, а також типу кришки.