Як вибрати сотейники: 10 правил вдалої покупки. Поради щодо вибору матеріалу покриття та форми сотейника (фото + інструкція)
Такий різновид посуду як сотейник одночасно схожий і на великий ковшик, і на велику сковорідку і на вузьку каструлю. Основним призначенням даного різновиду посуду є приготування різноманітних страв як у духовці, так і на конфорці.
Головною відмінною особливістю даного різновиду посуду є його універсальність. Завдяки цьому сотейник можна використовувати для приготування таких страв:
- Вареники.
- Джем.
- Локшина.
- Тефтелі.
- Голубці.
- Різні страви з риби.
- Овочеві страви.
- Страви з тушкованого м’яса.
Зі змісту запропонованої вашій увазі статті ви зможете дізнатися про те, як потрібно правильно вибирати сотейник виходячи з антипригарного покриття, типу ручок, діаметра дна, висоти бортиків, а також типу кришки.