Як вибрати слайсер для дому – ТОП популярних скибок для нарізки продуктів (інструкція для покупців)
Сучасна кухня складається не тільки з предметів першої необхідності, але й різних приладів. Ці пристосування полегшують процес приготування їжі та дозволяють вдома готувати як у ресторані.
Одним із таких помічників у побуті є слайсер. Основна функція цього пристрою – нарізати продукти однаковими скибками. Нижче розглянуті пункти, вивчивши які простіше визначитися з моделлю приладу при покупці.
Типи та способи нарізки
Перше, від чого потрібно відштовхуватися перед придбанням слайсера, – це вибір категорії за принципом роботи. Виділяють три типи:
Механічний.
- З таким інструментом доведеться задіяти обидві руки.
- Однією рукою потрібно підсувати продукт до ножа, а другою рухати сам механізм нарізки.
- Для досягнення хорошого результату необхідно докласти чимало зусиль і вправ, а також постійна практика.
- Зате є безперечний плюс – механічні моделі найдешевші на ринку.
Електричний напівавтоматичний.
- Підключивши апарат до джерела живлення, вибирається розмір часточок.
- Потім кладеться продукт і вручну переміщується до елемента, що розрізає.
- Такі прилади тихі, споживають мало енергії, займають трохи місця.
- З мінусів зазначимо, що з твердими продуктами працювати буде складно.
- Також напівавтоматичні скибки не мають великої потужності.
Електричний автоматичний.
- З цим приладом особливих людських зусиль не потрібно.
- Достатньо підключити гаджет, задати розмір скибочок та завантажити.
- Далі все почне працювати самостійно.
- Автоматичні слайсери найчастіше використовуються у громадському харчуванні та на виробництві.