Як вибрати йогуртницю: рейтинг, відгуки, плюси та мінуси, основні критерії правильного вибору

Види пристроїв

Основні види йогуртниць – термос та йогуртниця з постійним нагріванням.

  1. При різновиді термос контейнер або склянки нагріваються рівномірно, коли температура досягає шістдесяти градусів йогуртниця вимикається.
  2. Потім тепло зберігається і корисні бактерії розмножуються у сприятливому для них середовищі.
  3. Така модель йогуртниці може бути дорожчою, але час приготування продукту не займе більше, ніж п’ять годин.
  4. При пристрої з постійним нагріванням температура досить швидко сягає сорока градусів, а потім підтримується на такому рівні до вимкнення.
  5. Перевагою можна вважати можливість використовувати ємності, які не йшли в комплекті з йогуртницею.

Недоліки – це відсутність функції автоматичного відключення пристрою, продукт швидко нагрівається, що перешкоджає створенню сприятливого середовища для корисних бактерій, у результаті продукт є досить гарячим.