Де на кухні розмістити органайзер
Сама кухня – один великий органайзер, особливо якщо вона маленька. Як розмістити на невеликій площі максимальну кількість речей, потрібних тільки там і придатних під час приготування та вживання їжі? Про це потрібно подбати, купуючи шафи та продумуючи план розміщення меблів.
Органайзери на кухні присутні практично в кожному куточку та шафах. Вони потрібні для зберігання:
- Миючі засоби;
- Приправи;
- Столові прилади (окремо – ножі);
- Дрібниці (сірники, п’єзо-запальнички);
- Папери (рецепти, написані від руки на згадку та ін.) та ручки;
- Інше.
Органайзерів потребує будь-яка кухонна техніка:
- Холодильник: завдяки таким сортувальним скринькам їжа буде в повному порядку;
- Пральна та посудомийна машини: по відділеннях в органайзері можна розміщувати капсули та порошки, призначені для різних режимів;
- Мультиварка та хлібопічка: інгредієнти для приготування страв тільки там можна легко знайти, якщо вони складені в певному місці та розсортовані за порядком.
Простір кухонних полиць можна використовувати вигідніше, якщо спорудити для них спеціальні роздільники, які підходять за розмірами.