Прес для часнику – який купити? огляд виробників та моделей для тиску часнику

Характеристика часник|

Всі пам’ятають знамениту чеснокодавилку з Радянського минулого, а в деяких вона ще живе на кухні та має попит. З алюмінію з простим важелем, у вигляді ручки та сітчастою решіткою.

Пригадується холодець із часником, часник (з сирків та часнику з майонезом) та багато інших страв того часу з додаванням даної спеції.

Найкращі преси для часнику, на думку експертів, мають виглядати так:

  • Прилад із важелем. Механізм запускає пристрій у дію. У ємність кладуть овоч і натискають плитою. Під кінець виходить маса з невеликими крупинками. Лушпиння часнику залишається всередині кухонного начиння. Прес для часнику такого типу випускає фірма Tescoma;
  • Прилад із силіконовими та гумовими ручками. Зіллється з будь-яким інтер’єром кухонного приміщення, завдяки різним кольорам пристосування. Виробляє прес для часнику фірма ІКЕА;
  • Многофункціональна часникодавка з нарізанням спеції на дрібні частини. Прилад із великими об’ємними ручками. Пропонують до покупки зі скляним контейнером, що використовується як у роботі з перетирання часнику, так і службовець окремим посудом для господарських потреб. Належить німецькому виробництву AdHoc;
  • Круглий прес у формі циліндра. Складається зі штампуючої деталі, ємності з металевою сіткою та пластикової колби. Підійде для любителів маленьких шматочків часнику. Плюс – є сховище під неочищений часник. Виробник AdHoc (Німеччина);
  • Прилад у формі пелюстки представлений пластиною з дрібними отворами посередині. Спецію кладуть на тарілку або кухонну дошку та натискають на неї приладом. Плюс – компактність преса та легкість у догляді. Виробник Leifheit (Німеччина);
  • Пристосування з пластику представлено механізмом з кришкою, що рухається вперед і назад. Плюс – нарізка кількох зубчиків овочів та простий догляд. Випускає фірма lbili.