Вимірювання параметрів кухні
Цей крок потрібно зробити на старті.Все, що потрібно для відмірювання розмірів: рулетка, звичайний аркуш паперу, інструмент для виділення позначок, ним може виступати олівець або фломастер.
На полотні білого кольору малюється схематичний вигляд приміщення. У ньому враховуються: вікна, дверні отвори, вентиляція, райони кріплення спеціальних гаджетів для приготування.
Здійснюємо планування на аркуші нікуди не поспішаючи. Більшість гарнітура має з’явитися на листку. По її боку розміщуються інші кухонні об’єкти у вигляді декорацій рослин.
Планування
Ескізні штрихи змусять на картинці з’явитися: холодильнику, плиті чи вона газової чи електричної, мийці та місцю для приготування їжі. Чому їм приділяється перша увага?
Розташування даних предметів має відбуватися у чіткій залежності. Наприклад, мийка міститься в кутку або там, де будуть знаходитися труби, локація плити безпосередньо виходить з труби для газу та витяжки. Холодильник знаходиться поблизу місць, що випромінюють витоки тепла.