Особлива історія – кухонна мийка та її приладдя
Миття посуду – невід’ємна частина кухонної роботи. Щоб перетворити її не просто на терпиму справу, а й на заняття, що приносить задоволення, потрібно забезпечити процес максимальною кількістю пристосувань.
- Мийка – справжня «гаряча точка»: навколо неї зосереджені не лише приготування їжі, а й проведення сімейних застіль, бенкетів та просто повсякденних сніданків, обідів та вечерь.
- Органайзер для раковини на кухню – один із прикладів сучасної організації простору в мийці та біля неї. Як правило, він включає диспенсер для рідкого миючого засобу, ємність-ванну для губки і піднос-підставку.
- Якщо губка – не одна, а кілька (поролонова, меламінова, металева), для кожної знадобиться своя крихітна ванна. Гачки з клеєм можна повісити прямо над мийкою, а на них – ємності із губками.
Органайзер для миючих засобів для кухні можна зробити своїми руками. Достатньо взяти пластикову підкладку від напівфабрикатів і перетворити її на тацю. На ній можна без побоювання розміщувати пляшку Sorti або Fairy, Пемолюкс або Саніту, а також мильницю та підставку для губок.
З пластикових кошиків, поставлених один на одного, вийде своєрідна «башта-піраміда» для зберігання різних гігієнічних засобів або овочів.