Прес для часнику – який купити? огляд виробників та моделей для тиску часнику

Думка про прилад

Справжні гурмани стверджують – тиск часник не порівняти за ароматом і віддачею смаку з нарізаним або протертим овочом. Прес для часнику головний помічник господині. Навіть кулінар-початківець помічав, відмінність смакових якостей давленого і рубаного продукту.

  • Перший варіант дає ніжний смак та невелику гостроту страві.
  • Другий – підходить любителям гостріших страв.

Думки про те, купити прес для часнику або відмовитися від покупки на користь блендера, розходяться у професійних кухарів. Відомий кухар Ентоні Бурден стверджує, що часникові пристрої є <>.

Видання не залишилися осторонь і внесли свій внесок в обговорення цього питання. Журнал Cooks ILLustrated пише: <>.

Вибираємо часнодавилку

Як правило, покупець обирає прес для часнику за відгуками. Але як кажуть: <>. Часник може бути абсолютно будь-якого виробника з ціновою категорією від економа до преміум. Але це ніяк не вплине на зручність користування приладом. Поради при виборі часнику:

  1. Матеріал виготовлення предмета або його складових частин повинен містити нержавіючий метал;
  2. Переглянути матеріал виготовлення контейнера пристосування (екологічно безпечний сплав);
  3. Перевірити на відсутність простору між краями плити та стінками ємності (для преса з важелем);
  4. Помістити пристрій у долоню. Якщо немає дискомфорту, це означає правильний прилад;
  5. Перевірити прилад на наявність виступів (їх бути не повинно).