Як вибрати тостер для дому: критерії правильного вибору, опис усіх характеристик (рейтинг 2024 року)
Невеликий прилад для смаження хліба називається тостером. Часто такий прилад можна побачити у друзів та сусідів. Але це й так усім відомо, а ось як його вибирати вже складніше питання.
У всьому світі люди користуються цими приладами. Вони досить прості у використанні і досить рідко стають непридатними. Тому перше, що необхідно пам’ятати при виборі тостера, це те, що він проживе досить довго.
На що ще варто звернути свою увагу при виборі електроприладу? З цим нам і належить розібратися.
Механізм роботи
У всіх приладів механізм роботи приблизно однаковий у наявності камери класичного розміру під тостовий хліб.
- Усередині даних камер знаходиться елемент нагрівання та затискачі для дотримання тосту.
- Важіль, що опускає тости, ручка інтенсивності нагріву та виставлення часу знаходяться зовні.
- Внизу розташовані пружинки, що піднімають тости вгору після завершення роботи.
Під основною камерою знаходиться невеликий піддон під крихти, а в деяких моделях передбачають можливість поставити зверху ґрати для розігріву бутерброд та різноманітної випічки.